Advies op maat

We starten met een vrijblijvend intakegesprek waarin u vertelt over uw droom; de reden waarom u wilt starten of bent gestart met uw B&B.

Daarnaast staan we stil bij de vraag wat u of uw accomodatie nodig heeft om tot een een mooie, gewilde en winstgevende accomodatie te komen. Wat zijn uw wensen en idëeen?

Omdat ieder mens, iedere droom en iedere accommodatie anders is, is mijn advies altijd op maat. Na de intake zal ik u middels een offerte laten zien wat ik voor u kan betekenen en/of waar ‘winst’ te bepalen valt. Ook mijn offerte is op maat; ik hanteer geen vaste tarieven.

Contact

Samen helpen we je accommodatie verder

Een startende accommodatiehouder kan ik informeren over wat er praktisch geregeld moet worden voor uw accomodatie van start kan gaan.

Voor reeds bestaande accommodaties kan het zijn dat u niet tevreden bent over de bezettingsgraad of tegen andere dingen aanloopt. In dat geval nemen we samen uw bedrijf onder de loep om te zien waar er verbeterpunten zijn.

Uitgelichte diensten

Brainstormsessie

Lees meer

Start-up

Lees meer

Interieur Styling

Lees meer

Foto's

Lees meer

Website

Lees meer

Marketing

Lees meer

Vermeldingen
Naast een eigen website, zijn online vermeldingen bij verhuur sites cruciaal. Zij helpen u aan boekingen, betere vindbaarheid en meer naamsbekendheid. Elke site werkt anders heeft zijn eigen voorwaarden en elke site heeft een andere doelgroep. Ik help u graag de juiste verhuursites te vinden en met uw online vermeldingen. In de vaak beknopte info die u bij uw vermelding kunt zetten, wilt u er namelijk uitspringen in het aanbod en direct de gast “verleiden” met tekst en foto’s dat uw accommodatie precies is wat ze zochten…

Maar de mooiste complimenten zijn natuurlijk de vele prachtige reviews van onze gasten.

In de afgelopen 10 jaar heb ik zoveel leuke gasten mogen ontvangen, die mooie herinneringen hebben gemaakt. Interessante mensen mogen ontmoeten, waarvan sommigen zelfs ‘vrienden voor het leven’ zijn geworden. Het is mijn missie om mijn gasten onvergetelijke herinneringen te laten maken en zich speciaal te laten voelen.

Om dit te bereiken is mijn B&B voortdurend in ontwikkeling. Het is dan mooi om te zien dat mensen dit waarderen. Dat geeft mij voldoening en energie; dat is immers precies waar ik het voor doe.

Google Facebook Bedandbreakfast.nl