Over mij

Mijn naam is Sandra van Gils, 45 jaar en prijswinnend B&B eigenaresse. Met die ervaring adviseer ik andere ondernemers met het opzetten van gastenverblijven voor de commerciële verhuur. Zoals een Bed and Breakfast, een vakantiewoning of andere gastenverblijven. Een goede start is immers het halve werk.

Daarnaast bied ik ook hulp aan bestaande accommodaties die dromen van een hogere klantwaardering, bezettinggraad én meer omzet.

Advies op maat Contact

Succesvol B&B eigenaresse

Mijn B&B, genaamd Boomken’s Ranch, is al ruim 10 jaar een gewilde accomodatie. Met jaarlijks terugkerende gasten, mooie reviews, een Google-gemiddelde van 4,8/5 en mét diverse prijzen en publiciteit, kan ik met trots zeggen dat het een succesvolle onderneming is.

Daarnaast zijn mijn opleiding als interieurstyliste (HBO) en werkervaring als sfeerfotograaf en beheerder van diverse social mediakanalen, een waardevolle toevoeging.

Prijzen en media-aandacht

Bed and Breakfast – NPO
Deelname aan en winnaar van het bekende Omroep MAX TV-programma “Bed and Breakfast“, seizoen 2020.

Trips and travel – RTL
Hotspot bij het RTL4 programma “Trips and travel”. Bekijk hier via Youtube.

Eropuit in eigenland
Boomken’s Ranch behaalde driemaal de Top 3, waarvan éénmaal de 1e prijs in 2015. Bekijk dit hier.

Kranten
Ook is de B&B diverse keren in de regionale media verschenen, zoals nieuwsbladen BN de Stem, de Zundertse Bode en het Algemeen Dagblad.

Influencers 
Ook hebben diverse travel influenzers een vlog gewijd aan mijn accommodatie. Bekijk hier de vlog van EXPEDITIE KRAM.

Boek 
Een notering in het boek Little Escapes in Nederland, By Barts Boekje, SPECTRUM, 2021.

Maar de mooiste complimenten zijn natuurlijk de vele prachtige reviews van onze gasten.

In de afgelopen 10 jaar heb ik zoveel leuke gasten mogen ontvangen, die mooie herinneringen hebben gemaakt. Interessante mensen mogen ontmoeten, waarvan sommigen zelfs ‘vrienden voor het leven’ zijn geworden. Het is mijn missie om mijn gasten onvergetelijke herinneringen te laten maken en zich speciaal te laten voelen.

Om dit te bereiken is mijn B&B voortdurend in ontwikkeling. Het is dan mooi om te zien dat mensen dit waarderen. Dat geeft mij voldoening en energie; dat is immers precies waar ik het voor doe.

Google Facebook Bedandbreakfast.nl